Masturbator vagine Lana Rhoades Destiny

20,000 LEK

Për të gjithë adhuruesit e Lana Rhoades! Masturbator me një grykë të vaginës në një rast të bardhë margaritar. Kopje reale e zonës intime të yllit erotik Lana Rhoades. Brenda tunelit të kënaqësisë ka pika, brinjë dhe brazda me madhësi të ndryshme që krijojnë një sipërfaqe jashtëzakonisht zgjuese. Me një kapak mbulesë dhe nënshkrimin e yllit pranë labiave. Cilësi e lëkurës superskin.

Availability: Në gjendje SKU: 05359660000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për të gjithë adhuruesit e Lana Rhoades! Masturbator me një grykë të vaginës në një rast të bardhë margaritar. Kopje reale e zonës intime të yllit erotik Lana Rhoades. Brenda tunelit të kënaqësisë ka pika, brinjë dhe brazda me madhësi të ndryshme që krijojnë një sipërfaqe jashtëzakonisht zgjuese. Me një kapak mbulesë dhe nënshkrimin e yllit pranë labiave. Cilësi e lëkurës superskin.

Masturbator vagine Lana Rhoades Destiny

20,000 LEK

In stock