Masturbator vagine Go Stamina

9,800 LEK

Praktika e bën të përsosur, veçanërisht në dhomën e gjumit. Njësia e Trajnimit GO Stamina u krijua për ta kthyer masturbimin e zakonshëm në një seancë trajnimi shumë të këndshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: E31610 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Praktika e bën të përsosur, veçanërisht në dhomën e gjumit. Njësia e Trajnimit GO Stamina u krijua për ta kthyer masturbimin e zakonshëm në një seancë trajnimi shumë të këndshme. Ai kombinon dy nga produktet tona më të njohura në një version më të lehtë, më të matur dhe më të lëvizshëm të Njësisë së Trajnimit origjinal Stamina.

Ashtu si homologu i tij me përmasa të plota, njësia e trajnimit GO Stamina u krijua për të përsëritur ndjesitë intensive të marrëdhënieve seksuale, të cilat mund t’i ndihmojnë përdoruesit të rrisin qëndrueshmërinë seksuale, të përmirësojnë performancën dhe teknikat, si dhe të rrisin dhe intensifikojnë orgazmat. Njësia e trajnimit GO Stamina ofron të njëjtën udhëtim të egër, por në një madhësi më kompakte, kështu që ju mund të stërviteni kudo që të shkoni.

Ja çfarë do të merrni në paketën tuaj STU:
– Kuti ekskluzive floriri
– Mëngë SuperSkin e patentuar
– Vrima e prapanicës
– Udhëzime për përdorim dhe kujdes
– Udhëzues elektronik FALAS për të rritur qëndrueshmërinë tuaj

Masturbator vagine Go Stamina

9,800 LEK

Out of stock