Masturbator vagine FlashLight Stoya

13,000 LEK

Ky masturbues me ngjyrë të lëkurës ka një kopje të vërtetë të vaginës për hapjen dhe vjen në një kllëf të bardhë që është në formën e një pishtari. Jo vetëm që masturbatori është bërë nga materiali i butë i lëkurës që është jashtëzakonisht i këndshëm, por gjithashtu ka një tunel fleksibël të kënaqësisë që ka pika dhe grooves brenda. Kjo lodër e dobishme me labia të theksuar është gjithmonë e lumtur që ju kënaq, pavarësisht nëse dëshironi ta shijoni në dhomën e gjumit ose keni një fastie në lëvizje!
Gjatësia e plotë 25 cm, Ø e rastit 10 cm, tunn tuneli i kënaqësisë 1 cm (fleksibël). Materiali: TPE (Superskin).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05185650000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky masturbues me ngjyrë të lëkurës ka një kopje të vërtetë të vaginës për hapjen dhe vjen në një kllëf të bardhë që është në formën e një pishtari. Jo vetëm që masturbatori është bërë nga materiali i butë i lëkurës që është jashtëzakonisht i këndshëm, por gjithashtu ka një tunel fleksibël të kënaqësisë që ka pika dhe grooves brenda. Kjo lodër e dobishme me labia të theksuar është gjithmonë e lumtur që ju kënaq, pavarësisht nëse dëshironi ta shijoni në dhomën e gjumit ose keni një fastie në lëvizje!
Gjatësia e plotë 25 cm, Ø e rastit 10 cm, tunn tuneli i kënaqësisë 1 cm (fleksibël). Materiali: TPE (Superskin).

Masturbator vagine FlashLight Stoya

13,000 LEK

Out of stock