-30%

Masturbator vagine Feel

10,360 LEK

Për kënaqësi intensive dhe jashtëzakonisht realiste!
Masturbator Feel nga Kiiroo me një kopje origjinale të vaginës së yllit erotik Molly Stewart. Teksturat e ndryshme brenda masturbatorit janë shumë të ngjashme me vaginën e ngushtë të Molly-t dhe teksturat e ndryshme ofrojnë një masazh intensiv, orgazmatik gjatë një pune me dorë.

Availability: Në gjendje SKU: 50010640000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Masturbator në formë vagine në një rast të matur
  • Kopje realiste e një ylli erotik + nënshkrim
  • E përputhshme: përshtatës automatik interaktiv Keon
  • Me tekstura të ndryshme stimuluese brenda
  • Material Superskin i butë, i ngjashëm me lëkurën
  • Mund të hiqet për pastrim

Për kënaqësi intensive dhe jashtëzakonisht realiste!
Masturbator Feel nga Kiiroo me një kopje origjinale të vaginës së yllit erotik Molly Stewart. Teksturat e ndryshme brenda masturbatorit janë shumë të ngjashme me vaginën e ngushtë të Molly-t dhe teksturat e ndryshme ofrojnë një masazh intensiv, orgazmatik gjatë një pune me dorë. Mëngët janë bërë nga materiali i butë Superskin i ngjashëm me lëkurën dhe pranë hapjes ka edhe firmën e Molly. Masturbatori është në një kasë të matur dhe të lehtë për t’u mbajtur. Mund të hiqet edhe nga kutia për pastrim. Mund të përdoret me përshtatësin Keon nga Kiiroo (nuk përfshihet) për kënaqësi plotësisht automatike dhe ndërvepruese.

Gjatësia e plotë 22,4 cm, thellësia e futjes 21,5 cm, e brendshme Ø e ngushtë por fleksibël, e jashtme Ø max. 8.9 cm. Pesha: 800 g. ABS, PC, TPE.

Masturbator vagine Feel

10,360 LEK

In stock