Masturbator vagine & anus Real Style IV

64,100 LEK

Jashtëzakonisht realiste! Për më shumë argëtim gjatë seksit!
Masturbatori nga Real Style IV nga Realistixxx ka gjoks të madh, një vrimë në vaginë dhe anus.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05070750000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Bust masturbatori me gjoks të madh
Pjesa e sipërme e këmbëve të shtrira
Me një vrimë në vaginë dhe anus
Kanal kënaqësie me tekstura të përpunuara
Material i ngjashëm me lëkurën

Jashtëzakonisht realiste!
Masturbatori nga Real Style IV nga Realistixxx ka gjoks të madh dhe pjesën e sipërme të këmbëve të shtrira. Ka një vrimë në vaginë dhe anus. Kanalet e kënaqësisë kanë tekstura të përpunuara për stimulim intensiv. Tekstura e butë prej kadifeje e bën kënaqësinë perfekte. Për më shumë argëtim gjatë seksit!

Trupi: 32 cm x 48 cm x 19,5 cm (dimensionet mund të ndryshojnë pak për shkak të prodhimit)
Kanali i kënaqësisë: thellësia e futjes 11 cm, Ø shumë fleksibël.
Pesha 12 kg.

Masturbator vagine & anus Real Style IV

64,100 LEK

Out of stock