Masturbator Vagine Aliie Haze

3,900 LEK

Gëzoni stimulimin e mahnitshëm të penisit me këtë masturbator të gjallë nga seria Pornstar Strokers. Një shumëllojshmëri modelesh nga industria e filmit për të rritur ishin të kënaqur të modelonin për ju, kështu që të mund të shijonit një pamje realiste dhe kënaqësi maksimale. Masturbuesit janë bërë prej silikoni të butë, fleksibël dhe janë tepër të shtrirë, kështu që ato përshtaten lehtësisht në shumicën e peniseve. Materiali nxehet shpejt dhe ndihet i natyrshëm. Brendësia përmban shirita stimulues dhe mbërthecka. Sigurisht që Pornstar Stroker i ri i preferuar pastrohet lehtë me sapun të butë, antibakterial dhe ujë të vakët ose pastrues lodrash. Gjithmonë përdorni lubrifikant me bazë uji për rehati maksimale.

Availability: Vjen së shpejti SKU: AHAZ-001 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Gëzoni stimulimin e mahnitshëm të penisit me këtë masturbator të gjallë nga seria Pornstar Strokers. Një shumëllojshmëri modelesh nga industria e filmit për të rritur ishin të kënaqur të modelonin për ju, kështu që të mund të shijonit një pamje realiste dhe kënaqësi maksimale. Masturbuesit janë bërë prej silikoni të butë, fleksibël dhe janë tepër të shtrirë, kështu që ato përshtaten lehtësisht në shumicën e peniseve. Materiali nxehet shpejt dhe ndihet i natyrshëm. Brendësia përmban shirita stimulues dhe mbërthecka. Sigurisht që Pornstar Stroker i ri i preferuar pastrohet lehtë me sapun të butë, antibakterial dhe ujë të vakët ose pastrues lodrash. Gjithmonë përdorni lubrifikant me bazë uji për rehati maksimale.

Masturbator Vagine Aliie Haze

3,900 LEK

In stock