Masturbator Vagina Addict

7,000 LEK

Unike për stimulim maksimal Imiton pamjen e lëkurës njerëzore për përvojën më natyrale të mundshme Super lëkurë realiste Montim i butë dhe i ngushtë Vagina e gjallë Përfshirë lubrifikant dhe pastrues falas

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55002753 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Unike për stimulim maksimal Imiton pamjen e lëkurës njerëzore për përvojën më natyrale të mundshme Super lëkurë realiste Montim i butë dhe i ngushtë Vagina e gjallë Përfshirë lubrifikant dhe pastrues falas

Masturbator Vagina Addict

7,000 LEK

Out of stock