Masturbator Realistix Bitch

3,000 LEK

Masturbues i butë i vaginës me konturet e jashtme për të dhënë një kontroll të lehtë. Shumë fleksibël me diametër brenda por akoma i këndshëm dhe i ngushtë. Prodhuar nga materiali “Natureskin” me prekje të vërtetë (TPR). Përafërsisht. thellësia e depërtimit: 13 cm. E hapur për të dy skajet për pastrim të lehtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05040330000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbues i butë i vaginës me konturet e jashtme për të dhënë një kontroll të lehtë. Shumë fleksibël me diametër brenda por akoma i këndshëm dhe i ngushtë. Prodhuar nga materiali “Natureskin” me prekje të vërtetë (TPR). Përafërsisht. thellësia e depërtimit: 13 cm. E hapur për të dy skajet për pastrim të lehtë.

Masturbator Realistix Bitch

3,000 LEK

In stock