Masturbator Glans Rebel

7,700 LEK

Masturbator Glans kompakt dhe shumë i lehtë për t’u mbajtur, me 2 motorë  që kënaq drejtpërdrejtë me dridhje drithëruese dhe pika të shumta të buta. Dy motorët kanë 10 mënyra dridhjesh të cilat ofrojnë shumë larmi. Mënyrat e dridhjeve mund të rregullohen lehtësisht me butonin në lodër. Masturbatori mund të përdoret edhe  në dush sepse është i papërshkueshëm nga uji. Masturbatori është i mbuluar me një teksturë të butë, për të mos acaruar lëkurën gjatë masturbimit. Ky masturbator i lehtë (126 g) është gjithashtu mjaft i vogël për t’u futur në shumicën e çantave. Mund të ripenisikohet me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Në gjendje SKU: 05519700000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbator Glans kompakt dhe shumë i lehtë për t’u mbajtur, me 2 motorë  që kënaq drejtpërdrejtë me dridhje drithëruese dhe pika të shumta të buta. Dy motorët kanë 10 mënyra dridhjesh të cilat ofrojnë shumë larmi. Mënyrat e dridhjeve mund të rregullohen lehtësisht me butonin në lodër. Masturbatori mund të përdoret edhe  në dush sepse është i papërshkueshëm nga uji. Masturbatori është i mbuluar me një teksturë të butë, për të mos acaruar lëkurën gjatë masturbimit. Ky masturbator i lehtë (126 g) është gjithashtu mjaft i vogël për t’u futur në shumicën e çantave. Mund të ripenisikohet me kabllon USB të përfshirë.

Masturbator Glans Rebel

7,700 LEK

In stock