Masturbator Fleshlight Go Torque Ice

8,800 LEK

GO është një version i ngjeshur dhe i lëvizshëm i lodrës origjinale më të shitur të kënaqësisë mashkullore Fleshlight, duke e bërë shoqëruesin e përsosur të udhëtimit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: E25963 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Me dizajnin diskret, të lehtë dhe kompakt të Fleshlight GO, tani jeni në gjendje të shijoni kudo që të shkoni. GO është një version i ngjeshur dhe i lëvizshëm i lodrës origjinale më të shitur të kënaqësisë mashkullore Fleshlight, duke e bërë shoqëruesin e përsosur të udhëtimit. Veprimi i kapjes me një dorë mundëson më shumë lehtësi dhe më shumë argëtim, duke dëshmuar se gjërat më të mira vijnë me të vërtetë në paketa të vogla.

Masturbator Fleshlight Go Torque Ice

8,800 LEK

In stock