Masturbator Fleshlight Flight Commander

8,300 LEK

Fluturoni në lartësi të reja me Fluturimin elegant dhe të dizajnuar në mënyrë aerodinamike nga Fleshlight. Ashtu si të gjithë produktet tona më të shitura, Flight përmban materiale të sigurta për trupin që janë ndërtuar për të qëndruar dhe mëngë ekskluzive SuperSkin me një ndjesi hiper-realiste.

Availability: Në gjëndje SKU: E31264 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Fluturoni në lartësi të reja me Fluturimin elegant dhe të dizajnuar në mënyrë aerodinamike nga Fleshlight. Ashtu si të gjithë produktet tona më të shitura, Flight përmban materiale të sigurta për trupin që janë ndërtuar për të qëndruar dhe mëngë ekskluzive SuperSkin me një ndjesi hiper-realiste.

Megjithatë, vendi ku fluturimi nis me të vërtetë është me veçoritë e tij unike, duke përfshirë një dizajn kompakt dhe kasë diskrete – perfekte për udhëtime dhe ruajtje në pamje të qartë. Ekuipazhi i Fluturimit përbëhet nga Piloti, Aviatori dhe Komandanti – secili me strukturën e tij ekskluzive dhe dizajnin e veçantë. Komandanti i Fluturimit përmban gjithashtu teknologjinë tonë popullore Turbo Tech – pika hyrëse shtesë të krijuara për të rritur thithjen për një përvojë edhe më intensive.

Masturbator Fleshlight Flight Commander

8,300 LEK

In stock