Masturbator Angel

8,400 LEK

Engjëlli është gati për ju dhe të gjitha dëshirat tuaja! Ky masturbues është kompakt, i butë dhe i gatshëm për veprim në çdo moment të ditës. Vithet e rrumbullakëta zbulojnë labi të mëdha dhe të buta dhe ju sfidojnë t’i depërtoni në to. Engjëlli ka një hapje të ngushtë dhe një bosht të brinjëzuar dhe të gozhduar. Boshti gjithashtu ka një pikë G për një ndjesi të gjallë. Engjëlli është i rrafshët në pjesën e poshtme, kështu që mund të vendosni kudo për aventurën tuaj të radhës seksi!

Availability: Në gjëndje SKU: M10-03-20-1 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Engjëlli është gati për ju dhe të gjitha dëshirat tuaja! Ky masturbues është kompakt, i butë dhe i gatshëm për veprim në çdo moment të ditës. Vithet e rrumbullakëta zbulojnë labi të mëdha dhe të buta dhe ju sfidojnë t’i depërtoni në to. Engjëlli ka një hapje të ngushtë dhe një bosht të brinjëzuar dhe të gozhduar. Boshti gjithashtu ka një pikë G për një ndjesi të gjallë. Engjëlli është i rrafshët në pjesën e poshtme, kështu që mund të vendosni kudo për aventurën tuaj të radhës seksi!

Masturbator Angel

8,400 LEK

In stock