-30%

Masturbator anal PDX Ellite

4,900 LEK

Kënaqësi analiste realiste dhe e ngushtë! Ky masturbues i fuqishëm me një hapje anale stimulon penisin me mëngën e tij jashtëzakonisht të gjallë. Thithja mund të intensifikohet duke përdorur një gisht për të mbuluar vrimën në fund të masturbatorit. Pastrimi i Strokerit Anal të Shtrënguar të Ajrit pasi të ketë përfunduar argëtimi mund të bëhet shpejt dhe me lehtësi – dhe në fund të fundit është akoma një mik i mirë që është gati për një udhëtim tjetër.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 05428730000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kënaqësi analiste realiste dhe e ngushtë! Ky masturbues i fuqishëm me një hapje anale stimulon penisin me mëngën e tij jashtëzakonisht të gjallë. Thithja mund të intensifikohet duke përdorur një gisht për të mbuluar vrimën në fund të masturbatorit. Pastrimi i Strokerit Anal të Shtrënguar të Ajrit pasi të ketë përfunduar argëtimi mund të bëhet shpejt dhe me lehtësi – dhe në fund të fundit është akoma një mik i mirë që është gati për një udhëtim tjetër.

Masturbator anal PDX Ellite

4,900 LEK

Out of stock