Mastrubator Sydney’s Deep Throat Masturbator

7,300 LEK

Sidnei do t’ju ofrojë seks oral kur dhe ku të doni! Kjo mëngë e lehtë për udhëtime është e formuar si një gojë, brenda dhe jashtë! Buzët dhe gjuha e gjallë sigurojnë kënaqësi maksimale dhe një stimulim intensiv. Tuneli ultra-realist i brendshëm është i strukturuar me dhëmbë të butë, një gjuhë të zhdërvjellët dhe një çati me gojë. Fundi i mbyllur siguron thithje të fuqishme me çdo shtytje. Për të pastruar masturbatorin, kthejeni nga brenda dhe pastrojeni me sapun të butë ose pastrues lodrash dhe ujë të ngrohtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: AF225 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Sidnei do t’ju ofrojë seks oral kur dhe ku të doni! Kjo mëngë e lehtë për udhëtime është e formuar si një gojë, brenda dhe jashtë! Buzët dhe gjuha e gjallë sigurojnë kënaqësi maksimale dhe një stimulim intensiv. Tuneli ultra-realist i brendshëm është i strukturuar me dhëmbë të butë, një gjuhë të zhdërvjellët dhe një çati me gojë. Fundi i mbyllur siguron thithje të fuqishme me çdo shtytje. Për të pastruar masturbatorin, kthejeni nga brenda dhe pastrojeni me sapun të butë ose pastrues lodrash dhe ujë të ngrohtë.

Mastrubator Sydney’s Deep Throat Masturbator

7,300 LEK

Out of stock