Maske Sysh KINX TEASE & PLEASE PADDED BLINDFOLD BLACK

800 LEK

2 shiritat elastik të sigurtë dhe të rehatshëm
Pa Latex
Gjatësia: përafërsisht 18.5cm
Gjerësia: përafërsisht 8.5 cm
Gjatësia e rripit: përafërsisht 30 cm
Materiali: Saten & elastik
Availability: Në gjëndje SKU: 55008996 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

2 shiritat elastik të sigurtë dhe të rehatshëm
Pa Latex
Gjatësia: përafërsisht 18.5cm
Gjerësia: përafërsisht 8.5 cm
Gjatësia e rripit: përafërsisht 30 cm
Materiali: Saten & elastik
Maske Sysh KINX TEASE & PLEASE PADDED BLINDFOLD BLACK

Maske Sysh KINX TEASE & PLEASE PADDED BLINDFOLD BLACK

800 LEK

In stock