Maske sysh BLAZE

1,000 LEK

Kjo maskë ose syze ka një dizajn lëkure të zezë me shkëlqim të zi. Shtë e veshur me një neopren të butë por të qëndrueshëm, për një seancë loje sensuale dhe të rehatshme. Rripi është bërë nga materiali i shtrirë për përshtatje të mirë rreth kokës. Një madhësi i përshtatet më së shumti.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21870 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo maskë ose syze ka një dizajn lëkure të zezë me shkëlqim të zi. Shtë e veshur me një neopren të butë por të qëndrueshëm, për një seancë loje sensuale dhe të rehatshme. Rripi është bërë nga materiali i shtrirë për përshtatje të mirë rreth kokës. Një madhësi i përshtatet më së shumti.

Maske sysh BLAZE

1,000 LEK

Out of stock