Maske me Shkop

800 LEK

Një maskësysh magjepëse, stolisur me pupla dhe e fiksuar në një shkop magjik. Pra maska mund të mbahet me dorën e djathtë. Ngjyra e zezë / argjend.

Gjatësia e shkopit: ~34 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24800506001 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një maskësysh magjepëse, stolisur me pupla dhe e fiksuar në një shkop magjik. Pra maska mund të mbahet me dorën e djathtë. Ngjyra e zezë / argjend.

Gjatësia e shkopit: ~34 cm.

Maske me Shkop

Maske me Shkop

800 LEK

In stock