-30%

Lubrifikant Wicked Hybrid Jelle

2,310 LEK

Wicked ka të bëjë me sigurimin e zgjedhjes në formulat e tyre dhe linja Thjesht plotëson me të vërtetë linjën e produkteve të Kujdesit Sensual të Wicked, ndërsa u shërben njerëzve që janë veçanërisht tërheqës për përbërësit e vajit të tyre. Linja e produkteve Simply ofron cilësinë e Kujdesit Sensual Wicked me disa përfitime të reja. Thjesht lubrifikantët bëhen pa Glicerinë, Propilen Glikol ose Parabens dhe janë pa mizori dhe vegane. Ashtu si të gjitha formulat e Kujdesit Sensual Wicked, ato janë përmirësuar me Ekstraktin e Fletës së Ullirit me nënshkrim të Wickeds që pengon përhapjen e baktereve dhe mikroorganizmave të dëmshëm. Kur të jeni gati për një lubrifikim të pastër, bëjeni Thjesht. Thjesht Hibrid Jelle është formula më e trashë e pelte deri më tani nga Wicked. Sshtë i shkëlqyeshëm, jetëgjatë dhe ka një kohë të mahnitshme lojërash. Gjithashtu i sigurt për të gjitha lodrat. E pasur dhe ultra-e trashë, thjesht Hybrid Jelle është një lubrifikant i pastër, premium hibrid që është jashtëzakonisht i butë dhe i shkëlqyeshëm, me trup shtesë për jastëk të shtuar dhe rrëshqitje të patejkalueshme.

Availability: Në gjendje SKU: 252142 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Wicked ka të bëjë me sigurimin e zgjedhjes në formulat e tyre dhe linja Thjesht plotëson me të vërtetë linjën e produkteve të Kujdesit Sensual të Wicked, ndërsa u shërben njerëzve që janë veçanërisht tërheqës për përbërësit e vajit të tyre. Linja e produkteve Simply ofron cilësinë e Kujdesit Sensual Wicked me disa përfitime të reja. Thjesht lubrifikantët bëhen pa Glicerinë, Propilen Glikol ose Parabens dhe janë pa mizori dhe vegane. Ashtu si të gjitha formulat e Kujdesit Sensual Wicked, ato janë përmirësuar me Ekstraktin e Fletës së Ullirit me nënshkrim të Wickeds që pengon përhapjen e baktereve dhe mikroorganizmave të dëmshëm. Kur të jeni gati për një lubrifikim të pastër, bëjeni Thjesht. Thjesht Hibrid Jelle është formula më e trashë e pelte deri më tani nga Wicked. Sshtë i shkëlqyeshëm, jetëgjatë dhe ka një kohë të mahnitshme lojërash. Gjithashtu i sigurt për të gjitha lodrat. E pasur dhe ultra-e trashë, thjesht Hybrid Jelle është një lubrifikant i pastër, premium hibrid që është jashtëzakonisht i butë dhe i shkëlqyeshëm, me trup shtesë për jastëk të shtuar dhe rrëshqitje të patejkalueshme.

Lubrifikant Wicked Hybrid Jelle

2,310 LEK

In stock