Lubrifikant me baze uji WET

700 LEK

Me ujë të pastër, të pastër dhe pa njolla, pa paraben. Për më shumë se njëzet vjet, formula klasike më e shitur e Wet është zhvilluar dhe testuar sipas standardeve më të larta të industrisë. Wet® Original® është me bazë uji, i butë, pa erë, pa ngjyrë, pa yndyrë, pa njolla dhe miqësor me latex. Kjo formulë është e preferuar për ata që preferojnë një lubrifikant më viskoz, të ngjashëm me xhel. Doktori rekomandoi Wet® Original® është riformuluar për të qëndruar i lagësht edhe më gjatë dhe për të siguruar lubrifikim afatgjatë që është gjithmonë i mëndafshtë, asnjëherë ngjitës. Tani pa parabene dhe kosher!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 3603 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Me ujë të pastër, të pastër dhe pa njolla, pa paraben. Për më shumë se njëzet vjet, formula klasike më e shitur e Wet është zhvilluar dhe testuar sipas standardeve më të larta të industrisë. Wet® Original® është me bazë uji, i butë, pa erë, pa ngjyrë, pa yndyrë, pa njolla dhe miqësor me latex. Kjo formulë është e preferuar për ata që preferojnë një lubrifikant më viskoz, të ngjashëm me xhel. Doktori rekomandoi Wet® Original® është riformuluar për të qëndruar i lagësht edhe më gjatë dhe për të siguruar lubrifikim afatgjatë që është gjithmonë i mëndafshtë, asnjëherë ngjitës. Tani pa parabene dhe kosher!

Lubrifikant me baze uji WET

700 LEK

In stock