Lubrifikant me baze uji per femra PJUR

Lubrifikant me baze uji per femra PJUR

2,000 LEK

Pa glicerinë, pa paraben, pa konservantë! Lubrifikuesi neutral me bazë uji nuk ka ndonjë shtesë, por kjo nuk ndikon në cilësinë e lartë të lubrifikantit. Alsoshtë gjithashtu i lirë nga vajrat dhe parfumet, dhe gjithashtu nuk është i yndyrshëm. Hasshtë zhvilluar posaçërisht për lëkurën delikate dhe të ndjeshme të grave. Lubrifikuesi është gjithashtu plotësisht pa erë dhe pa shije.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 06501290000 Kategori: ,

Përshkrim

Pa glicerinë, pa paraben, pa konservantë! Lubrifikuesi neutral me bazë uji nuk ka ndonjë shtesë, por kjo nuk ndikon në cilësinë e lartë të lubrifikantit. Alsoshtë gjithashtu i lirë nga vajrat dhe parfumet, dhe gjithashtu nuk është i yndyrshëm. Hasshtë zhvilluar posaçërisht për lëkurën delikate dhe të ndjeshme të grave. Lubrifikuesi është gjithashtu plotësisht pa erë dhe pa shije.

You've just added this product to the cart: