Lubrifikant me baze uji ftohes BTB

1,400 LEK

Back To Basics Lubrifikant me bazë uji Ndjenjë e ftohtë nga MAI 75 ml (miqësore për udhëtime) Ky lubrifikant me bazë uji me efekt ftohës përmban mentol, i cili është një retardant natyral duke siguruar një efekt të lehtë vonues për burrat. Xhel intim me një stimulim të ftohtë ndjesi shpimi gjilpërash. Ky lubrifikant special është i bazuar në ujë për të optimizuar lubrifikimin e lëkurës gjatë seksit dhe është i këndshëm për ju dhe partnerin tuaj.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 252194 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Back To Basics Lubrifikant me bazë uji Ndjenjë e ftohtë nga MAI 75 ml (miqësore për udhëtime) Ky lubrifikant me bazë uji me efekt ftohës përmban mentol, i cili është një retardant natyral duke siguruar një efekt të lehtë vonues për burrat. Xhel intim me një stimulim të ftohtë ndjesi shpimi gjilpërash. Ky lubrifikant special është i bazuar në ujë për të optimizuar lubrifikimin e lëkurës gjatë seksit dhe është i këndshëm për ju dhe partnerin tuaj.

Lubrifikant me baze uji ftohes BTB

1,400 LEK

Out of stock