Lubrifikant JustGlide BIO

Lubrifikant JustGlide BIO

500 LEK830 LEK

Lubrifikant organik me bazë uji, në një tub ekologjikisht të saktë dhe kompostues të bërë nga PE që bazohet në sheqer. Formula pa fllanxhë dhe pa erë është 100% vegan dhe e sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex. Lubrifikuesi është i lirë nga vaji dhe yndyrat, kështu që mund të lahet pa lënë njolla.

20 ml.

SKU: 06233930000 Categories: ,
Clear

Description

Lubrifikant organik me bazë uji, në një tub ekologjikisht të saktë dhe kompostues të bërë nga PE që bazohet në sheqer. Formula pa fllanxhë dhe pa erë është 100% vegan dhe e sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex. Lubrifikuesi është i lirë nga vaji dhe yndyrat, kështu që mund të lahet pa lënë njolla.

20 ml.

Additional information

Sasia

20ml, 50ml

You've just added this product to the cart:

Open chat