Lubrifikant ftohes Elite Femme

2,400 LEK

Elegante, e sofistikuar dhe pa dyshim femërore, Elite® Femme ™ u krijua nga gratë, për gratë … sepse ne e dimë atë që dëshironi. Të dizajnuara për të plotësuar lagështinë natyrore të një gruaje, formulat tona luksoze ndjehen si mëndafsh të lëngët dhe janë të disponueshme në katër opsione. Zgjidhni nga Elite Femme Silicone, Elite Femme Water Based, Elite Femme Water Silicone, ose Elite Femme Cool Tingle. E përsosur për parathënie, gojë, marrëdhënie, masazh dhe çdo gjë tjetër që keni në mendje, Elite Femme ka të bëjë me ju. Përjetoni ndjesinë zgjuese dhe kënaqësinë erotike të Elite Femme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 3674 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Elegante, e sofistikuar dhe pa dyshim femërore, Elite® Femme ™ u krijua nga gratë, për gratë … sepse ne e dimë atë që dëshironi. Të dizajnuara për të plotësuar lagështinë natyrore të një gruaje, formulat tona luksoze ndjehen si mëndafsh të lëngët dhe janë të disponueshme në katër opsione. Zgjidhni nga Elite Femme Silicone, Elite Femme Water Based, Elite Femme Water Silicone, ose Elite Femme Cool Tingle. E përsosur për parathënie, gojë, marrëdhënie, masazh dhe çdo gjë tjetër që keni në mendje, Elite Femme ka të bëjë me ju. Përjetoni ndjesinë zgjuese dhe kënaqësinë erotike të Elite Femme.

Lubrifikant ftohes Elite Femme

2,400 LEK

In stock