-30%

Love Balls Vibrating Black Balls

2,520 LEK

Dy love balls me vibrime! Pese nivele vibrime te ndryshme per me shume kenaqesi. Ngjyre te zeze. Gjatesia totale me kabullin dhe pultin e kontrollit afersisht 91 cm. Diam. i topave 3.1 cm, Materiali: ABS me veshje PU, PVC. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 2 x Micro/AAA)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05785410000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dy love balls me vibrime! Pese nivele vibrime te ndryshme per me shume kenaqesi. Ngjyre te zeze. Gjatesia totale me kabullin dhe pultin e kontrollit afersisht 91 cm. Diam. i topave 3.1 cm, Materiali: ABS me veshje PU, PVC. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 2 x Micro/AAA)

Love Balls Vibrating Black Balls

Love Balls Vibrating Black Balls

2,520 LEK

Out of stock