Litare bondage te kuqe 5m

1,500 LEK

Lidhësi prej materiali pambuku të kuqe. Fibrat e forta mbajnë në mënyrë efektive nyjen. Më të rehatshme se litarë të tjerë dhe më të sigurtë. Bondagerope mund të përdoret për kufizimin e lirisë së lëvizjes, me qëllim të stimulimit seksual. Litar pambuku në Pitch-black mund të përdoret gjithashtu për arsye estetike ose për të torturuar skllavin e tij seksual. Përdoret jo vetëm në lojë për çiftet, të cilat dëshirojnë të sjellin dicka të vecantë në jetën e tyre të dashur, por edhe për fillestar. Eshte po aq i fuqishëm sa duhet sa zinxhirat profesionale. E domosdoshme të përfshihet në kategorinë Fetish, për lojëra seksuale. Gjatësia: 16,5 Feet, 5m Trashësia e litarit: 7 / 32inch

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55080105 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lidhësi prej materiali pambuku të kuqe. Fibrat e forta mbajnë në mënyrë efektive nyjen. Më të rehatshme se litarë të tjerë dhe më të sigurtë. Bondagerope mund të përdoret për kufizimin e lirisë së lëvizjes, me qëllim të stimulimit seksual. Litar pambuku në Pitch-black mund të përdoret gjithashtu për arsye estetike ose për të torturuar skllavin e tij seksual. Përdoret jo vetëm në lojë për çiftet, të cilat dëshirojnë të sjellin dicka të vecantë në jetën e tyre të dashur, por edhe për fillestar. Eshte po aq i fuqishëm sa duhet sa zinxhirat profesionale. E domosdoshme të përfshihet në kategorinë Fetish, për lojëra seksuale. Gjatësia: 16,5 Feet, 5m Trashësia e litarit: 7 / 32inch

Litare bondage te kuqe 5m

Litare bondage te kuqe 5m

1,500 LEK

Out of stock