Litar 5m Black

2,300 LEK

Litar skllavërimi super i butë dhe përfundim i butë. E gjithanshme për opsione të shumta të lidhjes. Ideale për ata që luajnë me skllavëri të reja në stilin japonez, si dhe për ata që kanë më shumë përvojë në Kinbaku. Litar i zi shumë i butë i skllavërisë me një fund të butë, i gjatë 5 metra. Të dy skajet kanë një përfundim metalik kundër shkundjes. Ky është një litar i gjithanshëm për mundësi të shumta të lidhjes.

Availability: Në gjendje SKU: 21527 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Litar skllavërimi super i butë dhe përfundim i butë. E gjithanshme për opsione të shumta të lidhjes. Ideale për ata që luajnë me skllavëri të reja në stilin japonez, si dhe për ata që kanë më shumë përvojë në Kinbaku. Litar i zi shumë i butë i skllavërisë me një fund të butë, i gjatë 5 metra. Të dy skajet kanë një përfundim metalik kundër shkundjes. Ky është një litar i gjithanshëm për mundësi të shumta të lidhjes.

Litar 5m Black

2,300 LEK

In stock