Lip Gloss sensul Bijoux

3,200 LEK

Lyejeni atë në zonat e papërmbajtshme të trupit tuaj dhe dorëzojuni dëshirave të tij. Përkëdhelje, puthje, shije… kafshoj!

Eksperimentoni me shqisat tuaja, provoni ndjeshmërinë tuaj dhe zbuloni se në cilën temperaturë dëshira bëhet e zjarrtë dhe ngjall pasioni.

2 x 13 ml

Availability: Në gjëndje SKU: E23808 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lyejeni atë në zonat e papërmbajtshme të trupit tuaj dhe dorëzojuni dëshirave të tij. Përkëdhelje, puthje, shije… kafshoj!
Eksperimentoni me shqisat tuaja, provoni ndjeshmërinë tuaj dhe zbuloni se në cilën temperaturë dëshira bëhet e zjarrtë dhe ngjall pasioni.

2 x 13 ml

Lip Gloss sensul Bijoux

3,200 LEK

In stock