-30%

Liker Spritzer

420 LEK

3 liker të ndryshëm shumë të imët të mbushur në shishe  penisi. Përzierje aromë rozë dhe frutash: mjedër, luleshtrydhe dhe rrush pa fara e zezë. Duhet të ketë për çdo parti beqare! Vëllimi i mbushjes: 3 x 5 cl, 15% vëll. PET.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 07006810000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

3 liker të ndryshëm shumë të imët të mbushur në shishe  penisi. Përzierje aromë rozë dhe frutash: mjedër, luleshtrydhe dhe rrush pa fara e zezë. Duhet të ketë për çdo parti beqare! Vëllimi i mbushjes: 3 x 5 cl, 15% vëll. PET.

Liker Spritzer

420 LEK

Out of stock