Letra per sex oral

Letra per sex oral

800 LEK

Mente karamele me shije shumë të hollë në një kuti tërheqëse. Këto karamele mente shkrihen ngadalë në gjuhën tuaj, duke e bërë seksin oral tepër intensiv dhe duke siguruar një ndjesi të këndshme  në penis ose në vaginë. Peppermints janë pa sheqer.
Availability: ● Në gjendje SKU: BI0331 Kategori: ,

Përshkrim

Mente karamele me shije shumë të hollë në një kuti tërheqëse. Këto karamele mente shkrihen ngadalë në gjuhën tuaj, duke e bërë seksin oral tepër intensiv dhe duke siguruar një ndjesi të këndshme  në penis ose në vaginë. Peppermints janë pa sheqer.
You've just added this product to the cart: