Letra pastrimi Durex

700 LEK

Pecetat intime Durex Intima Protect qetësuese dhe freskuese thjeshtojnë mbajtjen e zonës tuaj vaginale të pastër dhe janë të lehta për tu marrë me vete. Kështu që gjithmonë ju garantohet një ndjenjë e freskët dhe e pastër. Udhëzimet për përdorim: Fshijeni vetëm nga përpara prapa. I përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe pas kontaktit seksual. Jo i ndezshëm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: dxi-04 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pecetat intime Durex Intima Protect qetësuese dhe freskuese thjeshtojnë mbajtjen e zonës tuaj vaginale të pastër dhe janë të lehta për tu marrë me vete. Kështu që gjithmonë ju garantohet një ndjenjë e freskët dhe e pastër. Udhëzimet për përdorim: Fshijeni vetëm nga përpara prapa. I përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe pas kontaktit seksual. Jo i ndezshëm.

Letra pastrimi Durex

700 LEK

Out of stock