Kuti loje SEX

2,100 LEK

Lojë për çdo çift, treshe ose katërshe. A shijoni ju dhe të dashurit tuaj seks të nxehtë të egër? Nëse po, do t’ju pëlqejë kjo lojë me ritme të shpejta të paralojës dhe seksit! Shijoni paralojën ndërsa lëvizni nëpër tabelë dhe fituesi duhet të rrotullohet për një pozicion seksual fitues. Nëse luani me më shumë se 2 persona, shtoni një pozicion seksi për person shtesë.

Availability: Në gjëndje SKU: 160614 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lojë për çdo çift, treshe ose katërshe. A shijoni ju dhe të dashurit tuaj seks të nxehtë të egër? Nëse po, do t’ju pëlqejë kjo lojë me ritme të shpejta të paralojës dhe seksit! Shijoni paralojën ndërsa lëvizni nëpër tabelë dhe fituesi duhet të rrotullohet për një pozicion seksual fitues. Nëse luani me më shumë se 2 persona, shtoni një pozicion seksi për person shtesë.

Kuti loje SEX

2,100 LEK

In stock