Kukull Love Doll Joann

3,170 LEK

Kukull me përmasa reale që fryhet, me 3 vrima epshi (vaginë, gojë & anus) dhe me flokë kafe të printuar.
Ajo do të përmbushë të gjitha dëshirat tuaja seksuale! “Joann” cmend çdo mashkull. Me një fytyrë engjëllore, me buzë seksi perfekte për një akt oral, me një trup jashtëzakonisht të bukur me lëkurë të butë dhe me gjoks të fortë. Joann është e gatshme për çdo lloj seksi, vagina e saj e rrëshqitshme dhe anusi mjaft i ngushtë janë gati tju shërbejnë në çdo kohë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05202170000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kukull me përmasa reale që fryhet, me 3 vrima epshi (vaginë, gojë & anus) dhe me flokë kafe të printuar.
Ajo do të përmbushë të gjitha dëshirat tuaja seksuale! “Joann” cmend çdo mashkull. Me një fytyrë engjëllore, me buzë seksi perfekte për një akt oral, me një trup jashtëzakonisht të bukur me lëkurë të butë dhe me gjoks të fortë. Joann është e gatshme për çdo lloj seksi, vagina e saj e rrëshqitshme dhe anusi mjaft i ngushtë janë gati tju shërbejnë në çdo kohë.

Materiali: PVC

Udhëzime përdorimi:
Pastroni produktin para përdorimit të pare dhe pas çdo përdorimi tjetër me ujë të ngrohtë dhe sapun.
Aplikoni një sasi të mjaftueshme lubrifikanti në vrimat e kukullës. KUJDES: Përdorni vetëm lubrifikantë që shkrihet në ujë. Lubrifikantët me bazë vaji mund të dëmtojnë materialin.
Mbani produktin në një vend të pastër, të freskët dhe të thatë, sepse lagështira mund të dëmtojë materialin.

Kukull Love Doll Joann

3,170 LEK

Out of stock