Krem Zmadhues Penisi HOT XXL Volume Cream 50ml

3,000 LEK

Krem për zmadhimit e penisit mjaft efektiv.
Me nje efekt kozmetik lipofilling, permban protein soje, macadamia dhe vaj ulliri.
Kremi Largo bashkëvepron me indet e buta të penisit duke ndihmuar në shtimin e sasisë së gjakut në penis. Masa e ereksionit tuaj përcaktohet nga sasia e gjakut në organin tuaj. Kremi absorbohet me lehtësi në penis dhe siguron rezultate maksimale. Tubete 50ml.

Aftësi ereksioni më të gjata dhe më të forta.
Maksimizon gjatësinë dhe gjerësinë e penisit.
Rrit qarkullimin natyror të gjakut në penis dhe dhomat erektile.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 06139750000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Krem për zmadhimit e penisit mjaft efektiv.
Me nje efekt kozmetik lipofilling, permban protein soje, macadamia dhe vaj ulliri.
Kremi Largo bashkëvepron me indet e buta të penisit duke ndihmuar në shtimin e sasisë së gjakut në penis. Masa e ereksionit tuaj përcaktohet nga sasia e gjakut në organin tuaj. Kremi absorbohet me lehtësi në penis dhe siguron rezultate maksimale. Tubete 50ml.

Aftësi ereksioni më të gjata dhe më të forta.
Maksimizon gjatësinë dhe gjerësinë e penisit.
Rrit qarkullimin natyror të gjakut në penis dhe dhomat erektile.