Krem stimulues per kohezgjatjen DORCEL

4,100 LEK

EREKSIONE MORE TEN NDRYSHME DHE QARKULLIMI I GJAKUT TH RRITUR. Sigurohuni që të aplikoni kremin në penisin tuaj, duke e masazhuar butësisht dhe prisni që të absorbohet plotësisht para marrëdhënieve seksuale me partnerin tuaj. Kremi ynë është krijuar nga ekstrakte natyrale Gingko. Bima Gingko është e njohur për efektet e saj të dobishme në qarkullimin e gjakut për shkak të aftësisë së saj për të zgjeruar enët e gjakut. Karakteristikat e tij mjekësore janë të njohura, kjo është arsyeja pse ne e kemi bërë atë pjesë përbërëse të kremit tonë Boost +. Ky krem ​​është i përsosur për burrat që kërkojnë të zgjasin kënaqësinë dhe të çojnë performancën e tyre seksuale në një nivel tjetër.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 3714 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

EREKSIONE MORE TEN NDRYSHME DHE QARKULLIMI I GJAKUT TH RRITUR. Sigurohuni që të aplikoni kremin në penisin tuaj, duke e masazhuar butësisht dhe prisni që të absorbohet plotësisht para marrëdhënieve seksuale me partnerin tuaj. Kremi ynë është krijuar nga ekstrakte natyrale Gingko. Bima Gingko është e njohur për efektet e saj të dobishme në qarkullimin e gjakut për shkak të aftësisë së saj për të zgjeruar enët e gjakut. Karakteristikat e tij mjekësore janë të njohura, kjo është arsyeja pse ne e kemi bërë atë pjesë përbërëse të kremit tonë Boost +. Ky krem ​​është i përsosur për burrat që kërkojnë të zgjasin kënaqësinë dhe të çojnë performancën e tyre seksuale në një nivel tjetër.

Krem stimulues per kohezgjatjen DORCEL

4,100 LEK

In stock