Krem stimulues Female Orgasm

Krem stimulues Female Orgasm

1,130 LEK

Femra Orgazma është një krem ​​masazh intim për grua nga etiketa AbsolutSex nga Ruf. Mund të përdoret për të rritur stimulimin seksual dhe numrin e orgazmave. Kamfuri është i njohur për pronat e tij të shumta, është një stimulues i fortë i cili rrit aktivitetin e sistemit të qarkullimit, sekretimit dhe ereksionit femëror.

Availability: ● Në gjendje SKU: 251871 Kategori: , ,

Përshkrim

Femra Orgazma është një krem ​​masazh intim për grua nga etiketa AbsolutSex nga Ruf. Mund të përdoret për të rritur stimulimin seksual dhe numrin e orgazmave. Kamfuri është i njohur për pronat e tij të shumta, është një stimulues i fortë i cili rrit aktivitetin e sistemit të qarkullimit, sekretimit dhe ereksionit femëror.

You've just added this product to the cart: