Krem per rritjen e prapanices

1,800 LEK

Krem kujdesi për përmirësimin dhe dhënien e kthesave në vithe. Butt Booster është një krem ​​forcues për vithet. Butt Booster përmban përbërës aktivë të fuqishëm natyralë që do të ndihmojnë në tonifikimin dhe forcimin e vitheve, për vithe më të forta dhe më të bukura.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 252172 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Krem kujdesi për përmirësimin dhe dhënien e kthesave në vithe. Butt Booster është një krem ​​forcues për vithet. Butt Booster përmban përbërës aktivë të fuqishëm natyralë që do të ndihmojnë në tonifikimin dhe forcimin e vitheve, për vithe më të forta dhe më të bukura.

Krem per rritjen e prapanices

1,800 LEK

Out of stock