-30%

Krem per masturbim EROS

1,260 LEK

Xhel hibrid për punë të këndshme!
Lubrifikant me bazë uji dhe silikoni i zhvilluar veçanërisht për masturbimin. Ajo siguron një rrëshqitje të gjatë dhe, e shoqëruar me strukturën kremoze, është lubrifikuesi i përsosur për momente të këndshme, intime të vetë-dashurisë. Mund të përdoret gjithashtu si një lubrifikant i rregullt. I përshtatshëm për përdorim me prezervativë latex. 100 ml.

Availability: Në gjendje SKU: 06251400000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Xhel hibrid për punë të këndshme!
Lubrifikant me bazë uji dhe silikoni i zhvilluar veçanërisht për masturbimin. Ajo siguron një rrëshqitje të gjatë dhe, e shoqëruar me strukturën kremoze, është lubrifikuesi i përsosur për momente të këndshme, intime të vetë-dashurisë. Mund të përdoret gjithashtu si një lubrifikant i rregullt. I përshtatshëm për përdorim me prezervativë latex. 100 ml.

Krem per masturbim EROS

1,260 LEK

In stock