Krem per ereksionin

Krem per ereksionin

1,700 LEK

Be Hard është një krem ​​për mbledhje i bërë me përbërës të veçantë të cilët aktivizojnë mikro-qarkullimin e lëkurës. Stand up prodhon një efekt të dyfishtë, vazodilatim të moduluar dhe një efekt të këndshëm ndijor të ftohtë të nxehtë në zonën e aplikimit. Aftësia e burrit për të dashur mund të rritet drejtpërdrejt, si dhe aftësia për të pasur një orgazmë.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 252184 Kategori: ,

Përshkrim

Be Hard është një krem ​​për mbledhje i bërë me përbërës të veçantë të cilët aktivizojnë mikro-qarkullimin e lëkurës. Stand up prodhon një efekt të dyfishtë, vazodilatim të moduluar dhe një efekt të këndshëm ndijor të ftohtë të nxehtë në zonën e aplikimit. Aftësia e burrit për të dashur mund të rritet drejtpërdrejt, si dhe aftësia për të pasur një orgazmë.

You've just added this product to the cart: