Krem per ejakulimin DORCEL

4,100 LEK

Linja e produkteve të Dorcel’s Sexual Expert ka krijuar Time + për ata që duan të zgjasin më shumë. Ky krem ​​ka një ndikim të drejtpërdrejtë në ndjeshmërinë e penisit dhe syrit tuaj falë ekstrakteve natyrore nga bimë të tilla si Ginseng dhe Gingko. Penisi më pak i ndjeshëm është i lirë të zgjasë më gjatë. Emocioni mbahet dhe ju do të ndjeni orgazmën që vjen, por do të keni kontroll më të mirë mbi ndjesitë tuaja. Ejakulimi vonohet dhe kontrollohet. Më në fund mund ta shijoni momentin pa u shqetësuar për sa kohë mund të qëndroni. Ju do të jeni në gjendje të përqendroheni në kënaqësinë e partnerit tuaj në vend që të shqetësoheni se gjithçka do të marrë fund. Për më tepër, ju do të ktheni vetëbesimin tuaj dhe do të jeni të lirë të keni një jetë seksuale më të kënaqshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 3716 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Linja e produkteve të Dorcel’s Sexual Expert ka krijuar Time + për ata që duan të zgjasin më shumë. Ky krem ​​ka një ndikim të drejtpërdrejtë në ndjeshmërinë e penisit dhe syrit tuaj falë ekstrakteve natyrore nga bimë të tilla si Ginseng dhe Gingko. Penisi më pak i ndjeshëm është i lirë të zgjasë më gjatë. Emocioni mbahet dhe ju do të ndjeni orgazmën që vjen, por do të keni kontroll më të mirë mbi ndjesitë tuaja. Ejakulimi vonohet dhe kontrollohet. Më në fund mund ta shijoni momentin pa u shqetësuar për sa kohë mund të qëndroni. Ju do të jeni në gjendje të përqendroheni në kënaqësinë e partnerit tuaj në vend që të shqetësoheni se gjithçka do të marrë fund. Për më tepër, ju do të ktheni vetëbesimin tuaj dhe do të jeni të lirë të keni një jetë seksuale më të kënaqshme.

Krem per ejakulimin DORCEL

4,100 LEK

Out of stock