Krem penisi DORCEL

2,000 LEK

Kremi i zhvillimit SIZE+ është krijuar posaçërisht për të rritur madhësinë e penisit tuaj. Falë fuqisë së xhensenit brazilian, i cili stimulon vazodilatimin e korpusit cavernosa, ky krem ​​rrit performancën tuaj seksuale dhe madhësinë e ereksionit tuaj. Udhëzime për përdorim: Aplikoni në penisin tuaj. Masazhoni thellë. Përdoreni për 30 ditë për një efekt të qëndrueshëm. Jo ngjitëse. Para përdorimit, testoni kremin në parakrahun tuaj dhe mos e përdorni nëse përjetoni një reaksion alergjik. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të errët të ftohtë. Shmangni kontaktin me sytë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 3707 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kremi i zhvillimit SIZE+ është krijuar posaçërisht për të rritur madhësinë e penisit tuaj. Falë fuqisë së xhensenit brazilian, i cili stimulon vazodilatimin e korpusit cavernosa, ky krem ​​rrit performancën tuaj seksuale dhe madhësinë e ereksionit tuaj. Udhëzime për përdorim: Aplikoni në penisin tuaj. Masazhoni thellë. Përdoreni për 30 ditë për një efekt të qëndrueshëm. Jo ngjitëse. Para përdorimit, testoni kremin në parakrahun tuaj dhe mos e përdorni nëse përjetoni një reaksion alergjik. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të errët të ftohtë. Shmangni kontaktin me sytë.

Krem penisi DORCEL

2,000 LEK

In stock