Krem masturbimi DORCEL

2,000 LEK

CREAM X është krijuar për të siguruar kënaqësi shumë intensive gjatë masturbimit vetëm ose me një partner. Cilësia e tij afatgjatë, jashtëzakonisht e butë dhe super e rrëshqitshme, e intensifikuar nga nxehtësia e lëshuar, do të shumëfishojë kënaqësinë tuaj. Udhëzime për përdorim: Aplikoni në penisin tuaj. Masazhoni thellë. Jo ngjitëse. Para përdorimit, testoni kremin në parakrahun tuaj dhe mos e përdorni nëse përjetoni një reaksion alergjik. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të errët të ftohtë. Shmangni kontaktin me sytë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 3706 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

CREAM X është krijuar për të siguruar kënaqësi shumë intensive gjatë masturbimit vetëm ose me një partner. Cilësia e tij afatgjatë, jashtëzakonisht e butë dhe super e rrëshqitshme, e intensifikuar nga nxehtësia e lëshuar, do të shumëfishojë kënaqësinë tuaj. Udhëzime për përdorim: Aplikoni në penisin tuaj. Masazhoni thellë. Jo ngjitëse. Para përdorimit, testoni kremin në parakrahun tuaj dhe mos e përdorni nëse përjetoni një reaksion alergjik. Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të errët të ftohtë. Shmangni kontaktin me sytë.

Krem masturbimi DORCEL

2,000 LEK

In stock