Krem anal Prorino

4,300 LEK

Një kombinim unik i përbërësve e bën lëkurën të zhdërvjellët dhe në të njëjtën kohë krijon veti perfekte rrëshqitëse për marrëdhëniet anale.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 350000700176 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Krem ushqyes për zonën anale me panthenol. Lehtëson depërtimin dhe kujdeset për lëkurën pas marrëdhënies anale. Një kombinim unik i përbërësve e bën lëkurën të zhdërvjellët dhe në të njëjtën kohë krijon veti perfekte rrëshqitëse për marrëdhëniet anale. Gjithashtu perfekte për kujdesin e lëkurës në zonën anale. Unisex.

Krem anal Prorino

4,300 LEK

Out of stock