Krem anal Happy Hiney

4,400 LEK

Kremi i lumtur Hiney është krijuar posaçërisht për ta bërë stimulimin anal më të lehtë dhe më të butë. Kremi relakson muskujt përreth zonës së ndjeshme të anusit. Kjo e bën stimulimin anal më shumë kënaqësi për të dy partnerët. Kremi i lumtur Hiney Comfort është i lehtë për t’u aplikuar, vegan dhe i sigurt për kondomët dhe lodrat (latex).

Availability: Në gjendje SKU: VL-554 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kremi i lumtur Hiney është krijuar posaçërisht për ta bërë stimulimin anal më të lehtë dhe më të butë. Kremi relakson muskujt përreth zonës së ndjeshme të anusit. Kjo e bën stimulimin anal më shumë kënaqësi për të dy partnerët. Kremi i lumtur Hiney Comfort është i lehtë për t’u aplikuar, vegan dhe i sigurt për kondomët dhe lodrat (latex).

Krem anal Happy Hiney

4,400 LEK

In stock