Kostum sherbyese

Kostum sherbyese

5,200 LEK

Body i bërë nga puseta me dantella dekorative. Me rripa të rregullueshëm dhe rripa pezullues të rregullueshëm dhe të lëvizshëm. Pa kafe. Përfshin një jakë me një hark dhe një fiksim fiksoje, dhe përparëse që lidhet. E zezë / e bardhë. 90% poliamide, 10% material elastik. Jakë dhe përparëse 95% poliestër, 5% material elastik.

SKU: 24705351021 Kategori: ,
Spastroje

Përshkrim

Body i bërë nga puseta me dantella dekorative. Me rripa të rregullueshëm dhe rripa pezullues të rregullueshëm dhe të lëvizshëm. Pa kafe. Përfshin një jakë me një hark dhe një fiksim fiksoje, dhe përparëse që lidhet. E zezë / e bardhë. 90% poliamide, 10% material elastik. Jakë dhe përparëse 95% poliestër, 5% material elastik.

Informacion shtesë

Masa

S, M

You've just added this product to the cart: