Kostum sherbyese Bombshell

Kostum sherbyese Bombshell

5,880 LEK

Nëse keni veshur këtë kostu seksi, patjetër që jeni gati të joshni partnerin dhe do të përjetoni një kohë të mrekullueshme. Kostumi siguron një pamje seksi, të cilës askush nuk do t’i rezistojë. Detajet e bardha sigurojnë një kontrast të mrekullueshëm me ngjyrën e zezë të veshjes. Në këtë set, përfshihen një kostum, një rrip flokësh, rrathë dhe një çokollatë.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 70608-BLACK Kategori: ,

Përshkrim

Nëse keni veshur këtë kostu seksi, patjetër që jeni gati të joshni partnerin dhe do të përjetoni një kohë të mrekullueshme. Kostumi siguron një pamje seksi, të cilës askush nuk do t’i rezistojë. Detajet e bardha sigurojnë një kontrast të mrekullueshëm me ngjyrën e zezë të veshjes. Në këtë set, përfshihen një kostum, një rrip flokësh, rrathë dhe një çokollatë.

You've just added this product to the cart: