Kostum sexy Miss Claus

6,900 LEK

Hyni në frymën e Krishtlindjes me këtë kostum të guximshëm të Krishtlindjes! Bëhuni dhurata më e mirë për partnerin tuaj dhe shkoni drejt joshjes. Ky komplet përbëhet nga një kapele, top, një fund me tanga dhe rripa dhe çorape seksi të përshtatshme. Materiali elastik krijon një përshtatje të bukur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: OBS3320 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Hyni në frymën e Krishtlindjes me këtë kostum të guximshëm të Krishtlindjes! Bëhuni dhurata më e mirë për partnerin tuaj dhe shkoni drejt joshjes. Ky komplet përbëhet nga një kapele, top, një fund me tanga dhe rripa dhe çorape seksi të përshtatshme. Materiali elastik krijon një përshtatje të bukur.