-30%

Kostum/Set Leopard

4,550 LEK

1 copë nga përpara, 2 copë nga mbrapa! Ky trup me bisht të lëvizshëm dhe shirit me kokë me veshë është perfekt për lojë me role kafshërore! Rripat janë të rregullueshëm. E zezë me një model leopardi. 94% poliamide, 6% material elastik.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24708451111 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

1 copë nga përpara, 2 copë nga mbrapa! Ky trup me bisht të lëvizshëm dhe shirit me kokë me veshë është perfekt për lojë me role kafshërore! Rripat janë të rregullueshëm. E zezë me një model leopardi. 94% poliamide, 6% material elastik.

Kostum/Set Leopard

4,550 LEK

Out of stock