Kostum Playful Kitty

Kostum Playful Kitty

5,900 LEK

Një rol emocionues nuk është i plotë pa një kostum seksi. Kjo kostum kotele nga koleksioni Music Legs ju shndërron në një kotele të lezetshme. Kostumi përbëhet nga një majë llastik me harqe rozë. Në pjesën e sipërme të harkut në pjesën e prapme, ka një bisht që mund ta përkulni në çdo formë që ju pëlqen. Pjesa e sipërme e llastikut ka një buzë të gërmuar e cila mbulon gjysmën e vitheve tuaja. Pjesa e sipërme e llastikut përfshin një varg G që përputhet. Shtoni një palë çorape seksi dhe shkoni në një aventurë emocionuese.

Availability: ● Në gjendje SKU: 70846-WHITE Kategori: ,

Përshkrim

Një rol emocionues nuk është i plotë pa një kostum seksi. Kjo kostum kotele nga koleksioni Music Legs ju shndërron në një kotele të lezetshme. Kostumi përbëhet nga një majë llastik me harqe rozë. Në pjesën e sipërme të harkut në pjesën e prapme, ka një bisht që mund ta përkulni në çdo formë që ju pëlqen. Pjesa e sipërme e llastikut ka një buzë të gërmuar e cila mbulon gjysmën e vitheve tuaja. Pjesa e sipërme e llastikut përfshin një varg G që përputhet. Shtoni një palë çorape seksi dhe shkoni në një aventurë emocionuese.

You've just added this product to the cart: