Kondome Yvex

50 LEK

Prezervativi transparent+ nga yvex për argëtim më të gjatë në shtrat! Trashësia e rritur e murit siguron fërkime më pak të dukshme në glans dhe kështu mund të zgjasë kënaqësinë.

Availability: Në gjëndje SKU: 04146200000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativë transparentë, tepër të trashë
Ulja e ndjeshmërisë dhe zgjatja e marrëdhënieve seksuale
I përshtatshëm edhe për marrëdhënie anale
Me një shtresë lubrifikuese me bazë silikoni

Mure të jashtme tepër të forta për një reduktim të madh të ndjeshmërisë.
Prezervativi transparent+ nga yvex për argëtim më të gjatë në shtrat! Trashësia e rritur e murit siguron fërkime më pak të dukshme në glans dhe kështu mund të zgjasë kënaqësinë. Përveç kësaj, prezervativët ofrojnë edhe siguri të veçantë gjatë marrëdhënieve anale. Me një shtresë lubrifikanti me bazë silikoni për argëtim afatgjatë dhe pa fërkime.

Gjatësia 180 mm, gjerësia nominale 52 mm. Trashësia e murit 0.100 mm.
10 copë.

Kondome Yvex

50 LEK

In stock