-40%

Kit Couple’s Pleasure

10,140 LEK

Set me 7 produkte në një paketim të vetëm.

Seti Kit Couple’s Pleasure përmban: 1 x Mini Vibrator, 1 x Vibrator Penisi në formë unaze, 1 x Plug Anal, 1 x Menthol balm, 1 x Maskë për sytë, 1 x çantë lodër.

Mini vibratori dhe Vibrator Penisi ne formë unaze kanë veshë fleksibël dhe ofrojnë kënaqësi dhe argëtim të larmishëm. Ato janë të papërshkueshme nga uji dhe mund të përdoren edhe në dush.

Të gjitha pjesët e kompletit mund të ruhen në mënyrë diskrete dhe të mbrohen nga pluhuri brenda çantës së lodrës cilësore me zinxhir, 26 cm e gjate. Silikoni, metal.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05543080000 Kategori: , , , , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Set me 7 produkte në një paketim të vetëm.

Seti Kit Couple’s Pleasure përmban: 1 x Mini Vibrator, 1 x Vibrator Penisi në formë unaze, 1 x Plug Anal, 1 x Menthol balm, 1 x Maskë për sytë, 1 x çantë lodër.

Mini vibratori dhe Vibrator Penisi ne formë unaze kanë veshë fleksibël dhe ofrojnë kënaqësi dhe argëtim të larmishëm. Ato janë të papërshkueshme nga uji dhe mund të përdoren edhe në dush.

Të gjitha pjesët e kompletit mund të ruhen në mënyrë diskrete dhe të mbrohen nga pluhuri brenda çantës së lodrës cilësore me zinxhir, 26 cm e gjate. Silikoni, metal.

Kit Couple’s Pleasure

10,140 LEK

Out of stock